Uitgeverij Van Driel Publishing logo
Mentale gezondheid voor kinderen
Christelijke kinderboeken

Mentale gezondheid voor kinderen

Kinderen ervaren iedere dag veel emoties. Vooral nare gevoelens vinden zij vaak lastig te benoemen en te begrijpen.


Mentale gezondheid voor kinderen is een onderwerp dat Van Driel Publishing nauw aan het hart ligt. Daarom geven wij verschillende boeken uit die helpen om het psychisch welzijn van kinderen een boost te geven. Op deze pagina lees je meer over ons aanbod en het belang van deze boeken.

emotie kinderen boos

Beter in je vel met boeken over mentale gezondheid voor kinderen


Zelfhulpboeken voor kinderen staan vol informatie en leuke opdrachten om de positieve mindset van kinderen te versterken. Deze combinatie van theorie en praktijk zorgt ervoor dat kinderen op speelse wijze leren zich beter in hun vel te voelen.


Leren omgaan met nare emoties


Wanneer kinderen lezen over verschillende soorten gevoelens, wordt het praten over emoties makkelijker gemaakt. Op die manier leren kinderen nare emoties te benoemen en te begrijpen. Dit resulteert weer in een gezonde emotieregulatie en sterke mentale gezondheid voor kinderen.Onze boeken die de mentale gezondheid voor kinderen versterkt


Bij van Driel Publishing kun je diverse kinderboeken over psychische gezondheid aanschaffen. Zo leren kinderen in Ik ben een blij ei! aan de hand van leuke opdrachten om te gaan met nare gevoelens als boosheid, verdriet en angst. Een aanrader voor (groot)ouders of leerkrachten, want met dit weet- en doeboek versterk je het emotionele, het fysieke en het sociale welzijn van jouw (klein)kind of leerling!