Uitgeverij Van Driel Publishing logo
Over ons
Uitgeverij Van Driel Publishing logo

PUBLISHING

Wie zijn wij?

Van Driel Publishing

Van Driel Publishing is een jonge en dynamische uitgeverij die staat voor kwaliteit en een persoonlijk aanpak. Illustrators en auteurs krijgen de aandacht die ze verdienen. Samen gaan wij de weg van manuscript tot afgewerkt boek.

Met uitgeverij Van Driel Publishing is mijn droom werkelijkheid geworden. En ik geniet er dan ook met volle teugen van.


Van Driel Publishing geeft zowel voor de christelijke als voor de reguliere boekenmarkt boeken uit. Pareltjes die het hart raken en tevens een educatieve functie hebben.


Ook met boekhandels bouw ik graag een (vertrouwens)relatie op.


Laten we samen lezen!

Terry Van Driel 
Zaakvoerder


Manuscripten
Heeft u een leuk idee, spetterende illustraties of een manuscript dat er om schreeuwt gelezen te worden? Aarzel niet en neem contact met ons op.*


*Door de grote hoeveelheid manuscripten die wij ontvangen zijn wij niet altijd instaat u van een passende reactie te voorzien.

Terry van Driel - auteur en uitgever van christelijke kinderboeken

Onze auteurs

Dani-van-doorn-auteur

Mijn naam is Dani van Doorn. Ik woon in Eindhoven en ben al vele jaren gelukkig getrouwd met mijn man Erik. Mijn dagen zijn gevuld met het schrijven van kinderboeken en romans en lezen over en bestuderen van het dagelijks leven van de mensen in de 19e eeuw. Ik verwerk graag historische details in mijn romans.

Voor Van Driel Publishing schrijf ik Regency romans.

Mijn andere boeken zijn hier te bekijken.

Dani-van-doorn-auteur

Ola! Mijn naam is Julie Rodríguez. Jawel, ik ben geboren in Spanje, maar woon sinds mijn twee jaar in Brugge, België.

Ik heb een passie voor taal en vooral voor het aanleren van vele verschillende talen.


Voor van Driel Publishing schrijf ik verhalen en vertaal ik naar het Frans, Spaans en Engels, voortbouwend op mijn diploma’s vertaler/tolk en leerkracht.

Dani-van-doorn-auteur

Mijn naam is Marianne Goetheer, gehuwd en gezegend met  twee kinderen en 3 kleinkinderen. Ik woon in het mooie Zeeland.


Ruim 30 jaar ben ik gemeenteambtenaar geweest bij de gemeente Borsele. Nu mag ik genieten van mijn pensioen.


Ruim drie jaar maak ik christelijke puzzels. Ik beleef hier veel plezier aan en krijg erg leuke reactie hierop. Met breinkrakers  wens ik de kopers van dit puzzelblad dan ook heel veel plezier toe met het maken en opzoeken van antwoorden. 

Katelijne Depoortere kinderboekenauteur en predikant

In het West-Vlaamse Kortrijk kwam ik ter wereld als Katelijne Depoortere.


Ik werk als predikant in De Olijftak in Brasschaat. Daar mag ik dagelijks ervaren hoe de bijbel leeft bij mensen van vandaag. Dat is wat ik graag met raak gekozen woorden en beelden met anderen, jong en oud, wil delen.


De kindermomenten in de kerk inspireerden mij tot een eerste boekje.

Dani-van-doorn-auteur

Ik ben Peter. Naast mijn werk als onderwijsinspecteur heb ik onder meer een passie voor Brugge. Ik geef les aan gidsen in opleiding en ontwikkelde mee aan de app iBruges. In die context kwam ik in aanraking met de originele boekjes: ‘Het zwaantje van Brugge’.

 

Van het één kwam het ander. Als beginnend hobby-imker en vanuit mijn engagement om lees- en luisterplezier bij jonge kinderen te promoten, groeide de uitdaging om iets met en voor de bijen te doen. De uitdaging was er. Het boekje volgde… en ja, ik geef al mijn koninginnen de naam Juliette. 

Onze illustrators

Dani-van-doorn-auteur

Mijn naam is Raymond Zachariasse en ik ben een auteur, illustrator en uitgever. Ik schrijf al heel lang en ik illustreer nog veel langer. Op een gegeven moment ben ik die twee gaan samenvoegen en zo ontstonden mijn eerste verhalen. Mijn droom was mijn eigen boek in de boekwinkel zien liggen en dat is inmiddels ook gebeurd.

 

Voor Van Driel Publishing maak ik illustraties.

Michelle langes - corona wat is da?

Hoi, ik ben Michelle.


Corona heeft me tijd ‘gegeven’ met mijn dochtertje die ik anders niet snel had. We hadden tijd voor te doen wat we alletwee het liefst doen, tekenen! Maar los van leuke gedeelte, moest ik aan een 4 jarige gaan uitleggen waarom ze niet meer naar school, oma en opa en vriendinnetjes mocht gaan. Dit vond ik echt een moeilijke opgave, dus bedacht ik een leuke manier om het toch uit te leggen aan haar. Ik heb een gedichtje voor Maliya gemaakt.


Ik besefte dat mijn gedicht op een hele leuke en speelse manier haar had leren omgaan met Corona. En ook hiermee wou ik andere ouders helpen.

We hebben ons gedichtje samen met onze tekeningen van afgelopen weken in een leuk kinderboekje gezet. Terry  geloofde in ons en het voor ons uitgebracht.

 

Dani-van-doorn-auteur

Hoi! Wij zijn Michel de Boer en Leontine Gaasenbeek. Creativiteit zit ons in het bloed. Onze jeugd brachten wij allebei tekenend door.

In onze woonplaats Almere werken wij dagelijks aan de leukste (kinder)boeken voor onze eigen uitgeverij en anderen zoals

Van Driel Publishing.

WIj hebben samen zeven kinderen, allemaal jongens. Ze vormen een grote bron van inspiratie en zorgen ook voor de nodige feedback. Iets wat goed van pas komt bij het creëren van (kinder)boeken.

Dani-van-doorn-auteur

Hallo, ik ben Goedele Anckaert, mama en oma van drie fantastische kinderen en voorlopig één kleinkindje.


Ik ben kunsthistorica en onder meer dol op mooie kinderboeken, zowel nieuwe als erg oude. 


Tot voor kort tekende en illustreerde ik voor eigen plezier en maakte ik gelegenheidswerkjes voor vrienden en familie. Het was mijn droom om ooit mijn illustraties uit te geven. Dankzij Van Driel Publishing is de droom werkelijkheid geworden!

Anouk van Der Jeugd

Hoi, ik ben Anouk. Al vele jaren run ik succesvol mijn eigen bedrijf in grafische vormgeving.


Naast dit creatieve werk heb ik een grote liefde voor dieren. Een kat, een hond, een konijn en zelfs een eend wonen allen vredevol bij mij in huis.


Neem telefonische contact op

VAN DRIEL PUBLISHING

 

Stationslaan 13 b2

8200 Sint Andries - Brugge BE

(Bezoek enkel op afspraak)

 

E-mail: info@vandriel.be


+32484947860


Btw:  BE0680.935.941
Iban: BE29738019016264 

Verzendkosten Van Driel Publishing
Levertijd

VERZENDKOSTEN


Slechts € 3,95 per bestelling voor levering binnen Nederland en België.

Levertijd

België en Nederland: 1 tot 3 werkdagen.

retourbeleid
Volg ons op social media

RETOURBELEID

Niet tevreden? Stuur uw bestelling binnen de 14 dagen zonder opgave van reden terug. Zie hier voor de algemene voorwaarden.

VOLG ONS

Copyright Terry van Driel. All Rights Reserved - Website aangedreven door windenergie.

DPD
bpost logo
PostNL logo

Om u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden op onze website maken we gebruik van cookies. Door onze website te blijven gebruiken, stemt u hiermee in.

Ik wil meer weten over het gebruik van cookies
Accepteren